Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΦΛΩΡΙΝΑ, Τετάρτη 19 Οκτώβρη, ώρα 11πμ στην Κεντρ. Πλατεία

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

19 και 20 Οκτώβρη 2011

Να γεμίσουν οι πλατείες με αποφασισμένους !

Τώρα όλοι με το Π.Α.ΜΕ. !

ΦΛΩΡΙΝΑ, Τετάρτη 19 Οκτώβρη, ώρα 11πμ στην Κεντρ. Πλατεία


Για να εμποδιστούν τα βάρβαρα μέτρα, για να έρθει πιο κοντά η ώρα της ανατροπής, της λαϊκής νίκης, χρειάζεται τώρα σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο και συνοικία να ορθωθεί ισχυρό το εργατικό - λαϊκό κίνημα, να διαμορφωθεί ένα παλλαϊκό μέτωπο που να θέτει εδώ και τώρα:

*Τέλος στις θυσίες για την κρίση και την κερδοφορία της πλουτοκρατίας.


*Κάτω η κυβέρνηση, κάτω τα κόμματα που θυσιάζουν το λαό για να σωθεί το κεφάλαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.


*Σύγχρονα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα. Να ανήκει στην εργατική τάξη και στο λαό ο πλούτος που παράγουν, με λαϊκή εξουσία, αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους.

Κανένα δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει τώρα αποδεκτό. Θα είναι παγίδα, με όποια δικαιολογία και με όποιο πρόσχημα επιχειρήσει να το κάνει η κυβέρνηση. Στόχος της είναι να εμφανίσει ότι ο λαός ή στηρίζει ή ανέχεται την πολιτική της. Όχι στο δημοψήφισμα, να γίνουν εκλογές.

Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν πρέπει να αναστείλει τη λαϊκή αφύπνιση, την ορμητική ανάπτυξη του εργατικού λαϊκού κινήματος. Αυτό πρέπει να καθορίσει τις εξελίξεις και να ανατρέψει την κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, πρέπει να επιφέρει ισχυρό πλήγμα και στη ΝΔ και στα άλλα αστικά κόμματα του Καρατζαφέρη και της Μπακογιάννη, που συμφωνούν με τους στόχους και την ουσία του μνημονίου να πτωχεύσει ο λαός για να μη θιγεί το κεφάλαιο. Και μέσα από τους αγώνες και μέσα από τις εκλογές να μειωθεί δραστικά η δύναμή τους, η επιρροή τους στο λαό.

Στις εκλογές, για να έχει όφελος ο λαός, για να κερδίσει χρόνο και να βγει πιο ισχυρός, χρειάζεται να υποστούν μεγάλο «κούρεμα» και το ΠΑΣΟΚ, και η ΝΔ, και τα άλλα κόμματα που είναι πρόθυμα να συμβάλουν στη διαμόρφωση διάφορων μορφών κυβερνήσεων συνεργασίας - συναίνεσης, για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το αντιλαϊκό έγκλημα. Τα αστικά κόμματα πρέπει να υποστούν φθορά και αποδυνάμωση, ώστε με όποιο τρόπο κι αν διαμορφώσουν κυβέρνηση, αυτή να είναι αδύναμη στο πέρασμα της πολιτικής της. Βασική προϋπόθεση είναι να μετατραπεί η λαϊκή οργή και αγανάκτηση σε δύναμη οργανωμένης δράσης, σε δύναμη ανατροπής, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός έχει κάθε λόγο και χρέος να εμπιστευτεί, να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ που είπε έγκαιρα όλη την αλήθεια, είναι έμπειρο, ικανό και δοκιμασμένο, δεν έχει καμία δέσμευση προς τα μονοπώλια, το σύστημα, την ΕΕ και έχει αποδείξει ότι δεν τους φοβάται.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

19 και 20 Οκτώβρη 2011

Να γεμίσουν οι πλατείες με αποφασισμένους !

Τώρα όλοι με το Π.Α.ΜΕ. !

ΦΛΩΡΙΝΑ, Τετάρτη 19 Οκτώβρη, ώρα 11πμ στην Κεντρ. Πλατεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.