Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Π.Α.ΜΕ. Πρόσκληση για δημιουργία Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα στη Φλώρινα - Τετάρτη 12 Οκτώβρη 2011


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ε.Β.Ε.

ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τους φορείς της πόλης, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, προς τους ανέργους τις νέες και τους νέους.

Έχουν λεηλατήσει τους μισθούς, έχουν πετσοκόψει συντάξεις. Την απόλυση τη βαφτίζουν «εργασιακή εφεδρεία», ταυτόχρονα, έχουν σχεδόν διπλασιάσει τις τιμές στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα με τις απανωτές αυξήσεις στο ΦΠΑ και στους άλλους έμμεσους φόρους. Σου λένε για δημόσια «δωρεάν» Παιδεία και σε καλούν να πληρώσεις για φωτοτυπίες αντί για βιβλία για τα παιδιά σου! Σου κόβουν ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα και σε καλούν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν τυχόν και αρρωστήσεις. Σε καλούν να πληρώσεις απανωτά χαράτσια και «έκτακτες εισφορές», ακόμα και για το σπίτι, που με ιδρώτα και αίμα έφτιαξες (κι αν δεν πληρώσεις, απειλούν να σου κόψουν το ρεύμα). Καταργούν το αφορολόγητο όριο, ακόμα και στον ανάπηρο, στον άνεργο με το επίδομα των 350 ευρώ !

«Για να μην πτωχεύσει η χώρα» σου λένε, ενώ ο λαός έχει ήδη πτωχεύσει! Σε τρομοκρατούν και σε εκβιάζουν για ένα χρέος που δεν είναι δικό σου, που δεν το δημιούργησες εσύ και την ίδια στιγμή που από εσένα «τα παίρνουν χοντρά», ενισχύουν πολύμορφα τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους δανειστές – τοκογλύφους, το κεφάλαιο.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο !

Η οργανωμένη λαϊκή ανυπακοή, η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών είναι πράξη νόμιμη για τις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν, αλλά και χρέος και πράξη αλλυλεγγύης για όσες οικογένειες αντέχουν ακόμα.

Την κρίση και το χρέος να το πληρώσει η πλουτοκρατία, γιατί αυτή το δημιούργησε.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ !



Το Π.Α.ΜΕ., η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και ο Σύλλογος γυναικών Φλώρινας (ΟΓΕ) καλούν κάθε εργαζόμενο στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κάθε μεροκαματιάρη αυτοαπασχολούμενο και φτωχό αγρότη, κάθε συνταξιούχο και άνεργο, κάθε νέο και νέα, την Τετάρτη 12 Οκτώβρη 2011, στις 6:00μμ, στο Εμπορικό – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Φλώρινας (Μεγαρόβου 19, στο ισόγειο – απέναντι από το Ραδιοφωνικό Σταθμό), σε ανοιχτή σύσκεψη, προκειμένου να συγκροτήσουμε Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα, για να παλέψουμε οργανωμένα και συντονισμένα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Φλώρινα, 2.10.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.