Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Λαϊκή Συσπείρωση Φλώρινας - Εκδήλωση με θέμα «Νεολαία – Πολιτική – Πολιτισμός»


Εκδήλωση με θέμα «Νεολαία – Πολιτική – Πολιτισμός»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας, παράταξη του ΚΚΕ στο Δήμο Φλώρινας διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό τη γνωριμία της νεολαίας με την πολιτική και τον πολιτισμό στις 18/07/2018 ημέρα Τετάρτη, 22/07 ημέρα Κυριακή, 25/07 ημέρα Τετάρτη και 29/07 ημέρα Κυριακή, με προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, ομιλίες και συζητήσεις με θέμα «Νεολαία – Πολιτική – Πολιτισμός». 

Η εκδήλωση και οι προβολές θα γίνονται στην αυλή του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας και από ώρα 19:30 μέχρι 24:00.

Οι ταινίες που θα προβληθούν:

1. Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση – ταινία – 1971. Πρωταγωνιστούν οι Θανάσης ΒέγγοςΚατερίνα ΓώγουΈφη Ροδίτη και Αντώνης Παπαδόπουλος.
2. Ζήτα (Ζ) – ταινία του Κώστα Γαβρά – 1969. Πρωταγωνιστούν οι Ειρήνη Παπά, Ιβ Μοντάν, Ζαν Λουΐ Τρεντινιάν κ.α.
3. Το τελευταίο σημείωμα – ταινία του Παντ. Βούλγαρη – 2017. Πρωταγωνιστούν Αντρέας ΚωνσταντίνουΑντρέ ΧένικεΒασίλης ΚουκαλάνιΜελία ΚράιλινγκΤάσος Δήμας.
4. «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε» - ιστορικό ντοκιμαντέρ – 2016. Μια παραγωγή της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, για να τιμήσει τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, την κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στη χώρα μας κατά τον 20ό αιώνα.
5. «1917 – 2017» 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, μάθε την αλήθεια. Nτοκιμαντέρ της ΤΟ Βόρειου Τομέα της Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.