Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας - Εκδήλωση τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)

43η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Συνέχεια του αγώνα ενάντια σε ΕΕ, μονοπώλια, κυβερνήσεις που τους στηρίζουν. Το Πολυτεχνείο αδικαίωτο και ζωντανό, θα συνεχίζει να ενσαρκώνει τις μνήμες του μέλλοντός μας. Για μια Ελλάδα της λαϊκής εξουσίας, πραγματικά δημοκρατική και πραγματικά ανεξάρτητη, με ψωμί για τα παιδιά της, με μόρφωση για τα παιδιά της, με εθνική ανεξαρτησία και λευτεριά για το λαό της.

Εκδήλωση τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου
στο «ΕνΦλωροίνοι»
Φλώρινα, Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016 – ώρα 8μμ
Μουσική και τραγούδι
Νίκος Γεωργίου και Χριστιάνα Τσουμίτα.


Τη Πέμπτη 17 Νοέμβρη συμμετέχουμε στην συγκέντρωση και πορεία τιμής για το Πολυτεχνείο που διοργανώνουμε μαζί με το Π.Α.ΜΕ., την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. 17 Νοέμβρη 2016 – ώρα 6μμ – στην Κεντρική Πλατεία Φλώρινας. Δίνουμε το αγωνιστικό παρών, συνεχίζουμε τους αδικαίωτους αγώνες για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.