Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» της Κυριακής 20 Νοέμβρη 2016:
  • Επίσκεψη Ομπάμα σε Ελλάδα - ΓερμανίαΑντιλαϊκά διλήμματα και ψεύτικες προσδοκίες. Ελπίδα και μέλλον για τους λαούς η πάλη τους σε σύγκρουση με το καπιταλιστικό σύστημα που σαπίζει, την εξουσία του κεφαλαίου, τις ιμπεριαλιστικές του ενώσεις.

  • 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ: Χτίζουμε μαχητικό, ταξικό συνδικαλιστικό - εργατικό κίνημα, ελπίδας και ανατροπής. Αποσπάσματα από την εισήγηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. 1.200 αντιπρόσωποι και παρατηρητές που αναδείχθηκαν με συλλογικές διαδικασίες -Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων- 530 συνδικαλιστικών οργανώσεων, παίρνουν μέρος στη Συνδιάσκεψη που ξεκίνησε το Σάββατο.
  • Απεργίες στις 24 Νοέμβρη και 8 Δεκέμβρη: Μαχητική απάντηση στην επιτάχυνση της νέας επίθεσης στα Εργασιακά.
  • Δημήτρης Κουτσούμπας: Στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την αντιλαϊκή επίθεση, απάντηση η κοινωνική συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό. Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε πολιτική εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής, στα Χανιά. 
  • Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ: Στο 40,73% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου στο τρίτο «κλείσιμο».
  • Κυβέρνηση: Επισπεύδεται το κλείσιμο της δεύτερης «αξιολόγησης» καταθέτοντας νέα αντιλαϊκά πολυνομοσχέδια.
  • Ευθύνη των κομμουνιστών και κομμουνιστριών το ανέβασμα της συμμετοχής των γυναικών στην ταξική πάλη.
Διαβάστε ακόμα μια σειρά θέματα Πολιτικής, Διεθνών, Ιστορίας, Επιστήμης και Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.