Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Θεωρητικά ζητήματα στο πρόγραμμα του ΚΚΕ
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: ISBN 978-960-451-168-6
14x21 εκ.
248 σελίδες
Τιμή: 10€
Η θεωρία για τη στρατηγική, την επαναστατική πολιτική του κομμουνιστικού κινήματος βασίζεται στην υλιστική αντίληψη για την Ιστορία, στη μαρξιστική πολιτική οικονομία, στον επιστημονικό κομμουνισμό.
Στη διαμόρφωση της παρούσας έκδοσης αξιοποιήθηκαν κείμενα διαλέξεων και άρθρα της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για θεωρητικά θέματα στρατηγικής του κομμουνιστικού κινήματος που δημοσιεύτηκαν στην Κομμουνιστική Επιθεώρηση καθώς και υλικό που αξιοποιείται στην εσωκομματική μόρφωση. Η έκδοση αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί, στην προσπάθεια βαθύτερης μελέτης του Προγράμματος του ΚΚΕ, τόσο στη διαδικασία οργανωμένης αυτομόρφωσης όσο και από τον καθένα που θέλει να γνωρίσει τις βασικές αρχές της μαρξιστικής -λενινιστικής μεθόδου για την πολιτική, με βάση τις οποίες το ΚΚΕ επεξεργάστηκε το Πρόγραμμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.