Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ν.Ε. Φλώρινας ΚΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Τρομοκρατεί η συγκυβέρνηση με το δίλημμα - μέτρα ή χάος - "


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Τρομοκρατεί η συγκυβέρνηση με το δίλημμα «μέτρα ή χάος»!
Πανεργατικός - παλλαϊκός ξεσηκωμός για την καταψήφιση των μέτρων.

Η συγκυβέρνηση κλιμακώνει τις απειλές και τα εκβιαστικά διλήμματα για να περάσει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Ήδη, στο νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις, που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, περνά μια σειρά τέτοια μέτρα.Ταυτόχρονα, σήμερα κατατίθεται στη Βουλή ο προϋπολογισμός, με τον οποίο θα περάσει η συντριπτική πλειοψηφία των μέτρων των 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα εργασιακά, , που θα κατατεθούν στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, βυθίζουν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους.
Να σημάνει συναγερμός.Το ΚΚΕ καλεί το λαό να απαντήσει περήφανα, μαζικά, αγωνιστικά και άμεσα, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης.Όλοι στο πόδι για να οργανωθεί η απεργία κατά την κατάθεση και συζήτηση των νέων μέτρων στη Βουλή. Δράση παντού, στους τόπους δουλειάς, στα γραφεία, στις γειτονιές. Να μπουν μπροστά τα Σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές για να «νεκρώσουν» οι τόποι δουλειάς, να «βουλιάξουν» οι δρόμοι και οι πλατείες. Η απεργία και οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ να γίνουν η αφετηρία της λαϊκής αντεπίθεσης για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, για οργάνωση της οικονομίας σε όφελος των λαϊκών αναγκών και όχι του κέρδους.

31/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.