Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

συγκέντρωση του ΠΑΜΕ,την Τρίτη 9 Οκτώβρη,στις7:00΄ μ.μ.,στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με αφορμή την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα
Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ,την Τρίτη 9 Οκτώβρη,στις7:00΄ μ.μ.,στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Εργαζόμενες –εργαζόμενοι. Νέοι και νέες.
ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!Με τα ταξικά συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, με το ΠΑΜΕ.Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Είναι για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλλει τα νέα βάρβαρα μέτρα.
ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !
Τα νέα βάρβαρα μέτρα και οι εκβιασμοί Ευρωπαϊκής Ένωσης-κυβέρνησης-κεφαλαίου να μην περάσουν.Τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τους αγώνες με συλλαλητήρια, με απεργίες, με κάθε τρόπο, πριν από όλα στους τόπους δουλειάς.
ΟΧΙ στα ψέματα, στα εκβιαστικά διλλήματα και τις απειλές, ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα αλλά αναγκαία γιατί σώζουν τους εργαζομένους και την πατρίδα από τα χειρότερα, ενώ τους μόνους που σώζουν είναι τους καπιταλιστές και τα αμύθητα κέρδη τους.


ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε μας τα επιβάλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα». Κεφαλαιοκράτες, - ντόπιοι και ξένοι, -ευρωπαϊκή ένωση, Δ.Ν.Τ και κυβέρνηση συναποτελούν την αντιλαϊκή συμμορία που με αλλεπάλληλες επιδρομές κατακλέβουν, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν την ζωή και το μέλλον μας.Όλοι στους δρόμους με σύνθημα :
ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ!
     ΩΣ ΕΔΩ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές, - χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την ευρωπαϊκή ένωση, χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών, - θα τους πείσουν να δείξουν μεγαλύτερη συμπόνια για τους εργαζόμενους, θα κάνουν την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης πιο φιλολαϊκή.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε:
     ** Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
     ** Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.
     ** Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης.