Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
26-4-2011

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί  όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, την νεολαία να συμμετέχoυν αποφασιστικά στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών δυνάμεων στη Φλώρινα, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Παλεύουμε:

Ενάντια στην πιο βάρβαρη πολιτική του κεφαλαίου, της Κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ

Διεκδικούμε μόνιμη σταθερή δουλειά, μειωμένο ωράριο, για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν παροχές, όπως υγεία, μόρφωση, λαϊκή στέγη, πολιτισμό, αθλητισμό, περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για μισθούς και συντάξεις που θα ανταποκρίνονται στο ύψος των σημερινών λαϊκών αναγκών.

Απαιτούμε την κατοχύρωση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Να σταματήσει η διαρκής ομηρία των συμβασιούχων.

Αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Φλώρινας και συνολικά όλης της Δημόσιας Υγείας που παραδίδεται βορά στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

Αρνούμαστε την υποβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας. Όχι στο «νέο» σχολείο – επιχειρηματική μονάδα των «ευέλικτων» ταξικών διαχωρισμών. Να μη κλείσει κανένα σχολείo.

Απαιτούμε τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής με κρατική αποκλειστικά χρηματοδότηση και φθηνό εισιτήριο για το λαό.

ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ – ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ – ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΖΗΤΩ Η 1η ΜΑΗ
 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΤΙΣ 10:30 πμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.