Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

19-4-2011


            Μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας και την αποδοχή της από τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων αποφασίστηκε, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας της 18-4-2011,  η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής  για να παρακολουθήσει, ενημερώσει, προτείνει πάνω στο θέμα της πορείας των θεσμών υγείας στην περιοχή μας.

            Κύριο ζήτημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι η εξαγγελία της κυβέρνησης για ένα σαρωτικό κύμα συγχωνεύσεων κλινικών και νοσοκομείων στην πορεία υλοποίησης των αποφάσεων για παραπέρα υποβάθμιση μέχρι κατάργηση της δημόσιας υγείας και αντίστοιχα το γιγάντωμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην Υγεία.

            Μέλημά μας θα είναι να ενημερώνουμε τον λαό για τις μεθοδεύσεις σε βάρος του. Να μη δεχτούμε σε καμία περίπτωση την παραπέρα υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας.  Να απαιτήσουμε την ουσιαστική αναβάθμιση και ενίσχυσή του.

            Καλούμε όλο τον λαό της Φλώρινας να οργανώσει από τώρα την αντίστασή του και απέναντι στην σχεδιαζόμενη «συγχώνευση» του νοσοκομείου ή κλινικών του.
            Καμία υποχώρηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί Δεν περισσεύει χρόνος!

Καμία θυσία γι αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη. Δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.