Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Στάση εργασίας στο "Μαρινόπουλο" Τετάρτη 9 Μάρτη 2016

Σωματείο Εμπορικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Φλώρινας
(Σ.Ε.Υ.Ι.Υ.Ε.Π.Υ.Ν.Φ.)

Το σωματείο μας πήρε απόφαση για κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη , 9 Μάρτη 2016, ώρα 08:00- 10:00 και συμμετοχή στην στάση εργασίας στα καταστήματα και τις αποθήκες του Μαρινόπουλου στην Φλώρινα. Η εταιρεία «Μαρινόπουλος ΑΕ» σχεδιάζει το μέλλον της επιχείρησης χωρίς οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν τίποτα. Τα σενάρια που διαρρέουν, όποια κατάληξη και αν έχουν τελικά, είναι σίγουρο πως θα βγάλουν χαμένους τους εργαζόμενους. Μέχρι σήμερα έχουμε δει μόνο κλείσιμο καταστημάτων, απολύσεις, προτάσεις για οικιοθελείς αποχωρήσεις, μειώσεις μισθών, περικοπές επιδομάτων και ατομικές συμβάσεις εργασίας. Κάθε μέρα οι εργαζόμενοι ζουν με το άγχος, αν την επόμενη θα έχουν δουλειά, αν θα δουν το κατάστημά τους να κλείνει, αν θα υπάρξει συμφωνία. Οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που παράγουν τον πλούτο και είναι τελικά οι μόνοι που δεν έχουν λόγο στις αποφάσεις, αυτές  που αφορούν τις δικές τους ζωές. 

Δεν θα περιμένουμε. Καλούμε όλους του εργαζόμενους να συμμετέχουν στην στάση εργασίας και απαιτούμε:

- Καμία απόλυση
- Καμία μείωση μισθού 
- Επιστροφή χρημάτων από επιδόματα και μειώσεις μισθών

- Κανένα κλείσιμο καταστήματος, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας


Τετάρτη 9 Μάρτη 2016, Ώρα 08:00- 10:00 όλοι/όλες στο κατάστημα του Μαρινόπουλου στην λαϊκή αγορά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.