Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Με μια σημαντική και άρτια νομικά τεκμηριωμένη απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο Φλώρινας έκανε δεκτή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων πολιτών, που είναι και μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα της Φλώρινας (Π.Α.ΜΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ) και διατάσσει τη ΔΕΗ να συνεχίσει να παρέχει ρεύμα και να μην προβαίνει σε διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολίτες που πληρώνουν την αξία του ρεύματος αλλά όχι το ΕΕΤΗΔΕ (γνωστό σαν "χαράτσι της ΔΕΗ"). 
Η απόφαση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία ειδικά για την περιοχή μας, μέσα στην περίοδο του χειμώνα, όπου πολλά νοικοκυριά απειλούνται να μείνουν χωρίς ρεύμα. Είναι μια ακόμα επιτυχία των προσπαθειών της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα και ένα μήνυμα προς την ΔΕΗ να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών. Πλέον τα στελέχη της ΔΕΗ οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στο θέμα της αφαίρεσης του ΕΕΤΗΔΕ από τους λογαριασμούς καθώς απειλούνται σοβαρές κυρώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.