Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σημαντική άνοδος της ΠΑΝΣΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ Κ.Σ. σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις σχολές ΑΕΙ της Φλώρινας !


«Δεν θυσιάζουμε τις σπουδές και το μέλλον μας για την πλουτοκρατία»
Οι χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που μαζί με τα μέλη της ΚΝΕ συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια, οι ακόμα περισσότερες χιλιάδες που τα στήριξαν με την ψήφο τους, είναι η κρίσιμη μάζα που μέσα στα έτη, τα εξάμηνα, τις σχολές και τα τμήματα μπορούν να δυναμώσουν τις προσπάθειες αγωνιστικής ανασυγκρότησης του φοιτητικού-σπουδαστικού κινήματος, της ισχυροποίησης του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και με νέες δυνάμεις.
Με καλύτερους όρους μπορεί να οργανωθεί η  αντίσταση στην προσπάθεια εκφυλισμού και διάλυσης των φοιτητικών οργάνων,  που πραγματοποιείται με βασική ευθύνη των παρατάξεων της συγκυβέρνησης, αλλά κι αυτών που επιδιώκουν την "κυβερνώσα αριστερά". Δεν είναι εύκολη υπόθεση.
...
Είναι ανάγκη σήμερα  να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην πολιτική  κυβέρνησης, ΕΕ που συνθλίβουν τα δικαιώματα της νέας γενιάς για τα κέρδη των μονοπωλίων. Να συσπειρωθούν και να παλέψουν ακόμα περισσότεροι φοιτητές και σπουδαστές, για να μη θυσιαστούν η μόρφωση και το μέλλον τους για την πλουτοκρατία. Για να μην είναι σήμερα πελάτες κι αύριο άνεργοι ή φτηνοί εργαζόμενοι. Για να ζωντανέψουν οι σύλλογοι και να ενισχύσουν την κοινωνική συμμαχία».
ΑΕΙ - ΦΛΩΡΙΝΑ, άνοδος σε ποσοστά και ψήφους: από 12,13%  στο 17,40%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.