Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Για να θυμόμαστε τα εγκλήματα των Ναζί και να μην ξεχνάμε τους Χρυσαυγίτες Νεοναζί



Σαν σήμερα, στις 13 Δεκέμβρη του 1943, διεπράχθη το στυγερό ναζιστικό έγκλημα στα Καλάβρυτα.
Ηταν μια από τις μεγαλύτερες θηριωδίες κατά αμάχων στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. 
Σήμερα, οι εγχώριοι εθνικοσοσιαλιστές, τα εγχώρια ναζιστικά τάγματα εφόδου, οι φασίστες απόγονοι των δοσίλογων, των προδοτών και των ταγματασφαλιτών, αναθρεμμένοι από το ίδιο πάντα καθεστώς που γεννάει και αξιοποιεί τους Χίτλερ, τους Πινοσέτ, τους Μεταξάδες και τους Παττακούς, καμώνονται τους «πατριώτες






Από redflyplanet

Να μην ξεχνούμε αυτούς τους "έλληνες" που θεωρούν τον  Χίτλερ προσωπικότητα που δεν έχει κριθεί ακόμα από την ιστορία. Που έγραφαν άρθρα καταλήγοντας "heil hitler" ή ζητούσαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην "μνήμη" του Χίτλερ. 
Αυτούς τους "έλληνες" θα τους θυμόμαστε καλά... http://l-sysp-florinas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.