Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΡAΚΑΤΑΘΗΚΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΚΟΥ-ΚΟΥ"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ωρη στάση εργασίας και η απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου στον πεζόδρομο της Φλώρινας μετά από απόφαση του Σωματείου εργαζομένων σε ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ-ΝΤΙΑ και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας. Η εργοδοσία απειλεί και απαιτεί την υπογραφή ατομικών συμβάσεων για μείωση των μισθών ενώ παράλληλα αυξάνει τις τιμές των προϊόντων της.  




Η επιτυχία του απεργιακού αυτού αγώνα στον ιδιωτικό τομέα ακόμα και σε μια μικρή πόλη όπως η Φλώρινα γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση όλους τους εργαζόμενους. 


Παράλληλα συνεχίζονται οι επαναλαμβανόμενες απεργίες στο κατάστημα παιχνιδιών ¨ΚΟΥΚΟΥ" όπου οι εργαζόμενοι είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εδώ και μήνες!!

Για να έχουν επιτυχία οι αγώνες όμως χρειάζεται η αλληλεγγύη όλων μας. Αύριο θα είναι η σειρά η δική μας, των αδελφών, των γονιών, των παιδιών μας

- Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι. Να μην επιτρέψουμε καμία πράξη αντεκδίκησης από την πλευρά της εργοδοσίας
- Να σταματήσει η απεργοσπασία. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά δεν είναι δυνατόν εργαζόμενοι να σαμποτάρουν τον αγώνα των συναδέλφων τους που δίνεται υπό τόσο αντίξοες συνθήκες και για λογαριασμό τους.
- Να συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εργαζομένων

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ  -
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ