Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 10-09-2011 στα Εγκαίνια της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Όλοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στη Θεσσαλονίκη, στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ., το Σάββατο 10-09-2011, στις 6:30΄ μμ, στην Πλατεία Αριστοτέλους !

ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οργάνωση και αγώνας για την ανατροπή της !

Η πολιτική της κοινωνικής βαρβαρότητας δεν έχει ημερομηνία λήξης, δεν θα σταματήσει. Θα κλιμακώνεται, θα γίνεται όλο και πιο άγρια. Βασικός στόχος τους είναι να γίνεται όλο και πιο φτηνή η αξία της εργατικής δύναμης, για να διασφαλίσουν νέα περίοδο κερδών και ανταγωνιστικότητας, από την οποία οι εργαζόμενοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο νέες αλυσίδες.

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !

Η Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Φλώρινας δρομολογεί λεωφορείο για τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2011, ώρα Αναχώρησης 2:30 μεσημέρι απέναντι από τα ΚΤΕΛ Φλώρινας, συμμετοχή 15,00 ευρώ.


ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

«Μη πεις πως ήταν ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου …»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.