Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας του Κ.Κ.Ε.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σας καλούν σε σύσκεψη – συζήτηση  για την εκτίμηση του Εκλογικού αποτελέσματος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010, στην Φλώρινα την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010, ώρα 18:30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Ξενοδοχείο «ΑΝΤΙΓΟΝΗ».
 H αγανάκτηση να γίνει δύναμη αγώνα και ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.