Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου η εκδήλωση της Λαικής Συσπειρωσης Φλώρινας, αφιερωμνένης στη νεολαία. Στο κατάμεστο "Γιάζι" παρουσιαστηκαν οι θέσεις του συνδυασμού για τα προβλήματα της νεολαίας απο την Κατερίνα Παπαγεωργίου, μέλος της ΚΝΕ και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Φλώρινας και από τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Καραντζίδη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ζητήματα ανεργίας και υποαπασχόλησης στις νέες συνθήκες του Μνημονίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε οι νέοι άνθρωποι να υπερβούν πιέσεις και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα και να δώσουν αποφασιστικά την ψήφο τους εκεί που πιάνει τόπο, στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.
Ακολούθησε μουσική βραδιά με ποιοτικό τραγούδι απο τον Κωστή Ναλπαντίδη, τον Στέφανο και την Ξένια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.