Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Κάλεσμα για υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης και την Κοινότητα Φλώρινας


Στην πόλη της Φλώρινας: Ο κάθε γνήσιος αγωνιστής, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι εργάτες, οι επιστήμονες, οι σπουδαστές, οι μαθητές μπορούν να πάρουν μέρος αγωνιστικά ψηφίζοντας και για την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Απέναντι στον Φασισμό και στην αστική πολιτική που περνάει και μέσω του τοπικού συμβουλίου της πόλης. Να εκλέξουμε αγωνιστές εκπροσώπους, δοκιμασμένους στους ταξικούς αγώνες. Αυτοί αποτελούν το τοπικό ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, αυτοί και αύριο θα δίνουν τόσο την μάχη της υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών μέσα στο τοπικό συμβούλιο όσο και της οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης. Στοχεύουμε καλά, σημαδεύουμε σωστά. Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε: ΚΚΕ παντού! ΚΚΕ για την Ευρωβουλή. Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο – Περιφέρεια – Τοπική Κοινότητα. .
Απομονώνουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά – αντιπαλεύουμε την αστική πολιτική με όποιο προσωπείο και αν εμφανίζεται. Κανένας να μην θέλει να κόψει το χέρι του την επόμενη τον εκλογών. Τώρα είναι η ώρα συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Καλό κόκκινο βόλι!

Γκερτσάκης Πέτρος




Υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ του Δήμου Φλώρινας, ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΓΚΕΡΤΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ
ΜΠΙΖΗ – ΝΤΙΣΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΙΣΜΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΩΤΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΤΣΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΩΗ του ΦΙΛΟΚΡΑΤΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.