Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου, Καταδίκη του βανδαλισμού του αυτοκινήτου της Υποψήφιας δημοτικής συμβούλου κας. Ζέζιου Πιπιάδου Ηλέκτρας


Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αμυνταίου, καταδικάζει την ενέργεια βανδαλισμού του αυτοκινήτου της κας Ζέζιου-Πιπιάδου, υποψήφιας με τον συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία του Άνθιμου Μπιτάκη.

Στη σημερινή κοινωνία, εφόσον η επίθεση είχε πολιτικά κίνητρα, τέτοιες φασιστικές ενέργειες από θρασύδειλους τραμπούκους είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Επειδή όμως τέτοιες επιθέσεις είναι σημάδι των καιρών, να σκεφτούμε όλοι, με αφορμή αυτήν την ενέργεια, τι επιπτώσεις έχουν όποιες προσπάθειες να νομιμοποιηθούν τέτοιες ομάδες που ενστερνίζονται τέτοιες πρακτικές, στη συνείδηση του κόσμου, όπως η εγκληματική, δολοφονική οργάνωση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής. Τι μήνυμα στέλνει η παρουσία υποψηφίου, μέλους της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παρουσιάζεται αγκαλιά με υπόδικους εγκληματίες τραμπούκους όπως ο Λαγός ή ο Κασιδιάρης, στο ψηφοδέλτιό της Ενωτικής Πρωτοβουλίας; Τι μήνυμα στέλνει η άρνηση ΟΛΩΝ των εκπροσώπων των συνδυασμών στη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην δοθούν χώροι προβολής στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας πολιτικό μήνυμα ενάντια στον φασισμό, όπως άλλοι δήμοι στην Ελλάδα πχ. Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Αθηνών κ.α. Δεν δείχνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον στάση ανοχής στην εγκληματική τους δράση;

Εμείς καλούμε τον κόσμο του Αμυνταίου να απομονώσει τους φασίστες,  να παλεύουν και να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στους απογόνους του ναζισμού, ενάντια σε κάθε φασίστα και ενάντια σε αυτούς που τους αγκαλιάζουν στους συνδυασμούς τους και προσπαθούν να τους νομιμοποιήσουν στη συνείδηση του κόσμου.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.