Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια και στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Μουράτη 4 - 50100 ΚΟΖΑΝΗ
τηλ.: 24610-29078   fax: 24610-29078


Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια και στους Δήμους
της Δυτικής Μακεδονίας

Για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 
Υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Θανάσης Χαστάς, 33 χρονών, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών από το 2014. Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (2010-2016).



Υποψήφιοι Δήμαρχοι στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας:
ΠΕ Κοζάνης:
Για το Δήμο Κοζάνης: ο Νόντας Στολτίδης, 43 χρονών, οικονομολόγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Ενέργειας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
 
Για το Δήμο Εορδαίας: η Αντωνία Χόλμπα – Τζιφρή: 63 χρονών, συνταξιούχος νηπιαγωγός, μέλος της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Την περίοδο 2011-2014 ήταν εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Εορδαίας από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Εορδαίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

Για το Δήμο Βοΐου: ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, 55 χρονών,  αυτοαπασχολούμενος γουνοποιός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος για 25 συνεχή χρόνια στο δήμο Σιάτιστας και στο μετέπειτα Δήμο Βοϊου. Για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου».





Για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού: ο Νίκος Γεωργακόπουλος, 52 χρονών, εργαζόμενος στη ΔΕΗ  ΑΕ, μέλος της ΤΕ Ενέργειας του ΚΚΕ. Είναι εκλεγμένος στη Διοίκηση του κλαδικού Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Ε.Ε.ΕΝ.) και στο ΔΣ του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι γραμματέας στο Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυρράχου.


ΠΕ Φλώρινας:
Για το Δήμο Φλώρινας: η Ευθυμία (Μιμίκα) Ναλπαντίδου, 56 χρονών, δασκάλα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.








Για το Δήμο Αμυνταίου: ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, 31 χρονών, απόφοιτος του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στα Ιωάννινα, με ειδίκευση στις εφαρμοσμένες τέχνες και απόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Westminster στο Λονδίνο, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια.
Για το Δήμο Πρεσπών: ο Γιώργος Ιωαννόπουλος (Ίτσες), 34 χρονών, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, υποψήφιος διδάκτορας του Πολυτεχνείου Ξάνθης, ελεύθερος επαγγελματίας, γραμματέας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Πολυτεχνείου Ξάνθης.




ΠΕ Καστοριάς:
Για το Δήμο Καστοριάς: η Βασιλική Χαραμοπούλου, 34 χρονών, χημικός, Γραμματέας της ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Καστοριάς από το 2014 μέχρι σήμερα.







Για το Δήμο Άργους Ορεστικού: η Αννέτα Γραμμένου, 32 χρονών, φυσικός, μέλος της ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ.




Για το Δήμο Νεστορίου: ο Γιώργος Τίγκας, 35 χρονών, εκπαιδευτικός. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας «Άγγελος Σικελιανός» και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λευκάδας.




ΠΕ Γρεβενών:
Για το Δήμο Γρεβενών: η Παναγιώτα Ντάγκα, 51 χρονών, εκπαιδευτικός, Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γρεβενών από το 2010. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.







Για το Δήμο Δεσκάτης: ο Δημήτρης Γαλάνης, 62 χρόνων, συνταξιούχος καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απόφοιτος του Ιστορικού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Στέλεχος του ΚΚΕ. Διετέλεσε για χρόνια στη Διοίκηση της ΕΛΜΕ Γρεβενών και στο Μορφωτικό Σύλλογο Δεσκάτης.







ΚΟΖΑΝΗ 18/12/2018        ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠ ΔΜ ΤΟΥ ΚΚΕ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.