Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Η σφαγή των Παλαιστινίων είναι ο καπιταλιστικός κόσμος


Η σφαγή των Παλαιστινίων είναι ο καπιταλιστικός κόσμος και το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ στρατηγικός σύμμαχος της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων που ενδιαφέρονται για τη γεωστρατηγική αναβάθμιση της αστικής τάξης, συμμετέχοντας ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το άσυλο.

«Πέστε μας ένα όχι για δείγμα, έχετε υπογράψει τα πάντα» σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης και ανέφερε ότι στη Σύρο ετοιμάζεται νέα βάση, στη Σούδα αναβαθμίζεται η υπάρχουσα, στη Λάρισα σχεδιάζεται βάση drones και στην Αλεξανδρούπολη βάση ελικοπτέρων. Χαρακτήρισε κατάντια την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τη σφαγή των Παλαιστινίων και πρόσθεσε ότι στην πράξη η κυβερνητική πολιτική στηρίζει την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα.

Αναφερόμενος στο κλείσιμο των συνόρων στην ΕΕ λόγω των προσφυγικών ροών, υπενθύμισε ότι η συνθήκη «Δουβλίνο 2» που υπερψήφισαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ επέβαλε την επιστροφή προσφύγων και μεταναστών στη χώρα εισόδου και σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι ευθυγραμμισμένη με την ΕΕ.
Νωρίτερα ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η επίθεση που δέχθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου από το χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος την αποκάλεσε σκιάχτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.