Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Ειρήνης


Συνέντευξη Τύπου έδωσε χθες 10.05.2018 η Τοπική Επιτροπή Ειρήνης Φλώρινας, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) με θέμα: "13 Μάη - Ημέρα Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης. Αγώνας ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας μας"
 
Το καλωσόρισμα έκανε το μέλος της Επιτροπής, Βίκυ Παπαναστασίου, η οποία τόνισε ότι  "η συγκρότηση της Επιτροπής ήταν μία αναγκαιότητα, η οποία έχει οξυνθεί το τελευταίο διάστημα λόγω των γεγονότων του πολέμου στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου". Ο πρόεδρος της γραμματείας της τοπικής επιτροπής, Βασίλης Καραντζίδης, αναφέρθηκε εκτενώς στους στόχους και στους σκοπούς της επιτροπής, τονίζοντας πως "σήμερα αποτελεί ιδιαίτερη ανάγκη να γίνει ζύμωση στο λαό για τα πραγματικά αίτια που οδηγούν στις πολεμικές συγκρούσεις" και "να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τη συνέχιση αυτού του εγκλήματος του πολέμου που φέρνει δυστυχία, προσφυγιά, πόνο, οικονομική καταστροφή".
Να τονιστεί πως την προσεχή Κυριακή 13 Μαΐου, Ημέρα Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, η επιτροπή διοργανώνει πορεία ειρήνης στους δρόμους της Φλώρινας, ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας μας.

Η Πορεία Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μάη, η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (απέναντι από τον ζωολογικό κήπο)   και ο τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΣ!

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου στο βίντεο που ακολουθεί.Ευχαριστούμε την Ηλεκτρονική σελίδα του «ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ»
[ http://www.radioflorina.gr/2018/05/blog-post_2.html ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.