Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλωνΠρόσφατα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μαζί με τη ΝΔ, ψήφισαν στη Βουλή την αντιδραστική τροπολογία της κ. Γεροβασίλη, για την "αξιολόγηση" των δημοσίων υπαλλήλων. Τροπολογία που αφορά και τους υπαλλήλους των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Με την τροπολογία αυτή εντείνεται από την μεριά της κυβέρνησης ο εκβιασμός απέναντι στους δημοσίους υπαλλήλους. Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαιρεθούν και να «φαγωθούν» οι υπάλληλοι μεταξύ τους, επιδιώκει την εξαγορά συνειδήσεων και την ποδοπάτηση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων. Απειλεί με τιμωρία όσους συμμετέχουν στην υλοποίηση των αποφάσεων των συνδικαλιστικών τους οργάνων και παίρνουν μέρος στην απεργία-αποχή.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με ομόφωνη απόφασή του στις 13-06-2017, έπειτα από πρόταση του Συλλόγου υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου για την "αξιολόγηση", αποκαλύπτοντας τους αντεργατικούς σκοπούς που προωθεί.
Επειδή αυτές τις στιγμές μεγαλώνουν οι πιέσεις και οι εκβιασμοί.
Επειδή αυτές τις στιγμές διάφοροι ισχυρίζονται ψευδώς ότι οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν παραδώσει τα έντυπά τους.
Επειδή είναι ανάγκη η κατάπτυστη τροπολογία να ακυρωθεί στην πράξη.
Καλούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας άμεσα να δηλώσει και να επιβεβαιώσει δημόσια ότι δεσμεύεται από την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ότι θα την εφαρμόσει.

2-10-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.