Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Διαβάστε στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη της 30ης Ιούλη

Διαβάστε στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη που κυκλοφορεί στις 30 Ιούλη 2017:

  • «Επιστροφή στις αγορές» για το κεφάλαιο, μνημόνια διαρκείας για το λαό. Καμία ανοχή στη ζωή - «ποδήλατο» για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Οργάνωση και αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!
  • Κως: Ο σεισμός φανέρωσε ξανά τις εγκληματικές ελλείψεις στην αντισεισμική θωράκιση.
  • Όσο βασιλεύει το κέρδος των ομίλων δεν μπορεί να υπάρξει ενεργειακός σχεδιασμός προς όφελος του λαού: Αποσπάσματα από την ομιλία του Μάκη Παπαδόπουλου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Κάρυστο.
  • Εξαπλώνεται ραγδαία η απληρωσιά σε όλους τους κλάδους: Ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει τις κραυγαλέες περιπτώσεις, από εκείνες που γίνονται γνωστές, όπου εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται.
  • Φορτσάρει η κυβέρνηση για ενισχυμένο ρόλο σε επικίνδυνους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ - ΕΕ.
  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Κινητοποίηση αύριο Δευτέρα στη Βουλή ενάντια στο νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση.
  • 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»: Ανάδειξη του δικαιώματος στον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή.
  • 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας: Μνημείο στο χωριό Θεοτόκος αντάξιο της προσφοράς του λαού μας στον αγώνα του ΔΣΕ.
  • Έρευνα - αφιέρωμα του «Ριζοσπάστη» για τον Επισιτισμό - Τουρισμό: Κέρδη για το κεφάλαιο, γαλέρα για τους εργαζόμενους, απλησίαστη βιτρίνα για το λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.