Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ στη Φλώρινα


Στην κατάμεστη και φιλόξενη αίθουσα του Ξενοδοχείου Φιλίππειον  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ε Φλώρινας του ΚΚΕ, που περιελάμβανε την παρουσίαση του ειδικού ανέκδοτου ντοκιμαντέρ, διάρκειας περίπου δύο ωρών, παραγωγής της Κ.Ε του Κόμματος για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο δημιουργήθηκε με συντονιστή τον σκηνοθέτη Κώστα Σταματόπουλο, περιελάμβανε ιστορικό υλικό, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, ενώ ξεχωριστό στιγμιότυπο ήταν ηχητικό ντοκουμέντο με την φωνή του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη, να προβαίνει σε αποτίμηση του αγώνα του ΔΣΕ.
Στο ντοκιμαντέρ συμμετείχαν επίσης, με μαρτυρίες τους, εν ζωή, μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ.

Την εισήγηση χαιρετισμό πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μούλης, Γραμματέας της Τ.Ε Φλώρινας του ΚΚΕΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.