Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Με ενθουσιαμό η διακίνηση του Κυριακάτικου Ριζοσπάτη με τις θέσεις του Κόμματος για το 20ο Συνεδρίο. Πάνω από 60.000 φύλλα έχουν διακινηθεί μέσω των οργανώσεων του Κόμματος

«Καλημέρα! Φέραμε τον "Ριζοσπάστη", με τις Θέσεις για το Συνέδριο του ΚΚΕ...»: Κάπως έτσι ανοίγει η συζήτηση σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς και εργατικά - λαϊκά σπίτια σε όλη την Ελλάδα κατά τη μεγάλη πανεξόρμηση, η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται αύριο.
Από το Σάββατο το απόγευμα χιλιάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, με μαχητικότητα και ενθουσιασμό, υλοποιούν το σχεδιασμό της διακίνησης που αποφάσισαν αμέσως μόλις η ΚΕ ανακοίνωσε τη δημοσίευση των Θέσεων με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη».


Σύμφωνα με τα μέχρι χτες στοιχεία, μάλιστα, η προσπάθεια αυτή των Οργανώσεων στέφεται με μεγάλη επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα χτεσινά στοιχεία η ΚΟ Αττικής διακίνησε πάνω από 30.000 φύλλα, ενώ η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας πάνω από 8.000 φύλλα. Σημειώνουμε ότι σε αυτά τα νούμερα δεν υπολογίζεται η διακίνηση που έγινε μέσω περιπτέρων.
Αλλωστε, αυτό το γενικά καλό κλίμα εισπράττουν τα συνεργεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπου κι αν απευθύνονται με τις Θέσεις. Η καλή αρχή που σηματοδοτεί αυτή η πανεξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια, για την ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα γύρω από τα σπουδαία ζητήματα που θίγουν οι Θέσεις της ΚΕ.
Ταυτόχρονα, η μάχη της διακίνησης δείχνει τις δυνατότητες που υπάρχουν για σταθερά αυξημένη κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη». Οι δυνατότητες αυτές αναδείχθηκαν με τον καλύτερο σχεδιασμό, που «πάτησε» σε όλο τον περίγυρο των ΚΟΒ και αξιοποίησε αρκετούς από τους φίλους και τους οπαδούς. Δεν είναι τυχαίο ότι Οργανώσεις που έχουν διαμορφώσει ένα σταθερό δίκτυο διακίνησης της εφημερίδας, κατάφεραν να φτάσουν στον κόσμο αυτό αρκετά γρήγορα, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πιο πλατύ άνοιγμα τις επόμενες μέρες. Τώρα, όλες οι Οργανώσεις αξιολογώντας αυτή την προσπάθεια αντλούν πολύτιμη πείρα που πρέπει να αξιοποιηθεί για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη».

Στην Φλώρινα από την Κυριακή και για όλη την εβδομάδα, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ εξορμούν με τον Ριζοσπάστη και τις Θέσεις ώστε να φτάσουν σε όσο γίνεται περισσότερους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.