Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Λαϊκή Επιτροπή Φλώρινας και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Κάλεσμα για οργάνωση του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς !

Λαϊκή Επιτροπή Φλώρινας και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Κάλεσμα για οργάνωση του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς !

Με το σύνθημα «Συναγερμός – Κανείς πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας, να μη χαθεί κανένα σπίτι. Να τους σταματήσουμε» η Λαϊκή Επιτροπή Φλώρινας και η Λαϊκή Συσπείρωση Φλώρινας καλούμε σε  επαγρύπνηση τους εργαζόμενους της Φλώρινας. Στόχος η οργάνωση της δράσης του επόμενου διαστήματος.
Παράλληλα καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες, στον αγώνα αυτό, γιατί η λαϊκή στέγη δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα ! 


Κανείς πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας, να μη χαθεί κανένα σπίτι. Να τους σταματήσουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.