Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας – μέλος της Ο.Γ.Ε. στα πλαίσια του γιορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας διοργανώνει Εκδήλωση – Προβολή ταινίας στην Φλώρινα την Τετάρτη 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 και ώρα 18:30΄ στην αίθουσα κινηματογράφου του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας. Η ταινία που θα προβληθεί είναι το «Ψωμί και Τριαντάφυλλα» σε σκηνοθεσία Ken Loach. Σας καλούμε όλες και όλους να πάρετε μέρος !

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΣΣΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη.
Ο καπιταλισμός τσακίζει τη ζωή, κάνε τη δύναμή σου ανατροπή !
Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.