Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

πυρασφάλεια: «επιδιώκουμε να χτυπήσουμε καμπανάκι κινδύνου προς τους κυβερνώντες και τα άλλα κόμματα.»


«επιδιώκουμε να χτυπήσουμε καμπανάκι κινδύνου προς τους κυβερνώντες και τα άλλα κόμματα.»
Στις 10 Μάη 2018, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία.

Εισαγωγικά ο σ. Δημ. Κουτσούμπας ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε όλους και όλες στη σημερινή μας εκδήλωση για την πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία.
Βεβαίως, ίσως κάποιοι από την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα θεωρήσουν ότι αυτή η εκδήλωση είναι εκτός επικαιρότητας. Προτιμούν να ασχολούνται με τους γαλαζοαίματους και άλλα τέτοια απομεινάρια του Μεσαίωνα. Εμείς αντίθετα, θεωρούμε ότι εν όψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου, η εκδήλωση έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Οι παρεμβάσεις και η συζήτηση, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά, ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η συμβολή μας στα θέματα αυτά.
Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να χτυπήσουμε καμπανάκι κινδύνου προς τους κυβερνώντες και τα άλλα κόμματα, αλλά και συνολικά προς όλο τον ελληνικό λαό, για να αποκτήσουν προτεραιότητα τα ζητήματα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας στις διεκδικήσεις, στους καθημερινούς αγώνες μας.
Στο κέντρο της προσοχής των θέσεων του ΚΚΕ, βρίσκεται η προστασία της ζωής του λαού μας από τους κινδύνους που ελλοχεύουν, από τις πυρκαγιές στις πόλεις, στους εργασιακούς χώρους, στα δάση, στις μεταφορές και στα άλλα δίκτυα.
Αυτοί οι κίνδυνοι έχουν τη βάση τους κυρίως στην εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών, διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις.
Η υλοποίησή τους έχει αποτέλεσμα και τη μειωμένη χρηματοδότηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, καθώς και την έλλειψη επαρκών μέτρων πρόληψης και πυροπροστασίας στις πόλεις, στους εργασιακούς χώρους, στα χωριά και στα δάση. ...» 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Ειδική έκδοση του ΚΚΕ με θέμα «Πυρασφάλεια και δασοπροστασία»




Κυκλοφορεί από σήμερα, Παρασκευή 27 Ιούλη, από τη «Σύγχρονη Εποχή», η ειδική έκδοση του ΚΚΕ με τα υλικά της εκδήλωσης της Κεντρικής του Επιτροπής για την «Πυρασφάλεια και δασοπροστασία».
Υπενθυμίζεται ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη ημερίδα ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, στις 10 Μάη του 2018, που σημαδεύτηκε φέτος με τον πλέον τραγικό τρόπο από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αν. Αττική.
Στην έκδοση περιλαμβάνονται η εισήγηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς και οι ομιλίες των προσκαλεσμένων πυροσβεστών, επιστημόνων, συνδικαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.