Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ στη Φλώρινα


Μαζική και μαχητική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης μετά το 19ο Συνέδριο.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.
Ο ομιλητής τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αναμόρφωση του αστικού συστήματος ώστε να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια και κάλεσε στην οικοδόμηση του μετώπου της λαϊκής  συμμαχίας για να παλέψει ο λαός για τα άμεσα προβλήματά του και παράλληλα για να ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή της τάξης που βρίσκεται στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.