Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΑΦΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ      ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ       ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

δεν
Χρωστάμε
πληρώνουμε


Σας καλούμε όλους για τον περαιτέρω συντονισμό της δράση μας ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ
και τη συγκέντρωση λογαριασμών και αποδείξεων πληρωμής χωρίς το χαράτσι
Στα παρακάτω καταστήματα θα συγκεντρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και θα υπάρχει ενημέρωση για το ποια πρακτικά μέτρα-οδηγίες μπορεί να πάρει ο καθένας απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ:
1)     Α.&Δ. Μουρατίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. , Κάβα Ποτών, Καπετάν Κώττα 10
2)     Λαζαρίδης Θεόδωρος, Βιβλιοπωλείο, Μεγαρόβου 25
3)     Ολυμπίσιος Θεόδωρος, Καφέ «Εν Φλωρίνοι»,
Τ. Φουλεδάκη 16
4)     Βλάχος Αντώνης, κατάστημα Oxygen, Παύλου Μελά 11
5)     Κουτουράτσα Ντόρη, Εκδόσεις-Εκτυπώσεις και Εκδηλώσεις, Tο Κουτί της Πανδώρας, Στεφάνου Δραγούμη 13

                                        Τηλ.επικοινωνίας 6984748103 καθημερινά  5-7 μμ
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ
Α) Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και κάρτα συναλλαγών (όχι πιστωτική). Πατάμε την επιλογή «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΚΟ», πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Μπορούμε και με κάρτα φίλου μας να κάνουμε την συναλλαγή πατώντας τον ΚΩΔΙΚΟ του δικού μας λογαριασμού.
Β) Στη συνέχεια θα πρέπει το απόκομμα της συναλλαγής (από το ΑΤΜ) να το κοινοποιήσουμε στη ΔΕΗ με γραπτή δήλωση ότι με το ποσό που πληρώσαμε θέλουμε να καλυφθεί μόνο η αξία του ρεύματος και των δημοτικών τελών, ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής. Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά προς τη ΔΕΗ γι' αυτό χρειάζεται να απευθυνόμαστε στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και όχι ατομικά. Αν η ΔΕΗ δε δεχτεί να τα παραλάβει τα στέλνουμε με ομαδικό εξώδικο.
Παρόλο που τα παραπάνω δε συνιστούν τυπικά πλήρη εξασφάλιση, με τη μαζική δράση, θα δυσχεράνουν σημαντικά κάθε κίνηση της ΔΕΗ και της Κυβέρνησης.

Μην ταΐζετε τα θηρία, μεγαλώνετε την όρεξή τους
Δεν πληρώνω, αγωνίζομαι για την ανατροπή τους




ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΙΣΑΚΙ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.