Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

Νέα μαζική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα από το ΠΑΜΕ και άλλους ταξικούς φορείς στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας
Δεκάδες απεργοί διαδήλωσαν την απαίτησή τους να μην πληρώσει ο λαός την κρίση της πλουτοκρατίας. Ομιλίες και χαιρετισμοί έγινα από την πρόεδρο του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Φλώρινας, Γιώτα Τορλαχίδου, τον εκπρόσωπο της ΠΑΣ-ΕΒΕ Θόδωρο Λαζαρίδη, το μέλος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών Στέλλα Κρυμνιώτη κ.α.


Συγκινητική υπήρξε η συνεισφορά των απεργών και του απλού κόσμου που από το υστέρημά του ενίσχυε του ηρωικούς απεργούς της Χαλυβουργικής (κυκλοφορούσε "κουμπαράς") που συμπληρώνουν ένα μήνα απεργίας αρνούμενοι να υποταχθούν στις απαιτήσεις της εργοδοσίας για μισθό 500 Ευρώ

  Στη συνέχεια έκαναν μαχητική πορεία προς το κατάστημα της ΔΕΗ ζητώντας να καταργηθεί άμεσα το χαράτσι του τέλους ακινήτων που εισπράττει η ΔΕΗ και κάλεσε τους εργαζομένους που αποφασίζουν να αρνηθούν την καταβολή τους σε οργανωμένη αντίσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.