Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Έτοιμη για συνέχιση από απόψε των παζαριών για το νέο μνημόνιο δηλώνει η κυβέρνηση

Ως εντολή για να συνεχιστούν τα παζάρια και να «κλείσει» η συμφωνία για το νέο μνημόνιο το συντομότερο δυνατό, με επίκεντρο τις δικές της αντιλαϊκές προτάσεις, που όμως προσεγγίζουν απόλυτα αυτές των δανειστών, ερμηνεύει η κυβέρνηση τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε στον «ΑΝΤ1» ότι από σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός θα εντείνει τις πρωτοβουλίες για να υπάρξει συμφωνία το «συντομότερο δυνατό». Πρόσθεσε ότι έχει γίνει μεγάλη «προεργασία», υπονοώντας προφανώς τις αλλεπάλληλες δέσμες αντιλαϊκών μέτρων που έχει καταθέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Ο Γ. Σακελλαρίδης επανέλαβε τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα, ακόμα και εντός των επόμενων 48 ωρών, καθώς και ότι η κυβέρνηση έχει εντολή να διαπραγματευτεί με βάση τις δικές της προτάσεις. 
Πληροφορίες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλ. Τσακαλώτος και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ. Χουλιαράκης βρίσκονται σε ετοιμότητα για να μεταβούν τις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με το «Reuters», ο Ευκλ. Τσακαλώτος δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης είναι έτοιμη να συναντήσει τους «θεσμούς» ακόμα και απόψε. Επίσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν συζητάει για παράλληλο νόμισμα.
Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς δήλωσε στον «Alpha» ότι η η συμφωνία θα είναι καλύτερη αν κερδίσει το «όχι», θα είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα, αποσιωπώντας ότι οι κυβερνητικές προτάσεις μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με αυτές των δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.