Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ - 25/11/2013

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες
 Το ΚΚΕ απευθύνεται σε σας και σας καλεί να στηρίξετε και οικονομικά το Κόμμα που, για 95 χρόνια, αταλάντευτα, αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού, έχει βάλει τη σφραγίδα του στους λαϊκούς αγώνες, έχει συμβάλει σε ό,τι θετικό έχει κερδίσει η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζει αμετακίνητο τον αγώνα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό μας.
 Απευθύνεται με ευθύνη και εμπιστοσύνη σε όλους και όλες που υποφέρετε από την πολιτική υπεράσπισης της καπιταλιστικής κερδοφορίας, την πολιτική που υπηρέτησαν διαχρονικά και συνεχίζουν να υπηρετούν οι κυβερνήσεις της χώρας και η ΕΕ.
 Και το Κόμμα μας υφίσταται τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, αλλά και της όξυνσης της στοχευμένης πολιτικής επίθεσης που δέχτηκε με αφορμή τις οικονομικές του δυσκολίες.
Βασικοί οικονομικοί του πόροι παραμένουν οι ενισχύσεις των εργαζομένων, οι συνδρομές των μελών και των φίλων του, οι μισθοί των βουλευτών του. Παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους, το ΚΚΕ συνεχίζει όρθιο να παλεύει, να υπερασπίζεται τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
Για να μπορεί να ανταποκρίνεται σ' αυτήν την καθημερινή δραστηριότητα, το ΚΚΕ είναι αναγκαίο να διατηρεί γραφεία πανελλαδικά, να εκδίδει καθημερινά και απρόσκοπτα το "Ριζοσπάστη", τα φυλλάδιά του, να καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του portal 902.gr.


 Εργαζόμενε, εργαζόμενη
 Στήριξε το κόμμα των δικών σου συμφερόντων, το Κομμουνιστικό Κόμμα, ανεξάρτητα αν συμφωνείς σε όλα μαζί του, αν διατηρείς επιφυλάξεις. Σκέψου ότι η ζωή επαλήθευσε βασικές και σημαντικές εκτιμήσεις και θέσεις του Κόμματος. Στήριξε το Κόμμα, που δε συμβιβάστηκε με το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα και τις ψεύτικες ελπίδες ότι ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και οι στρατηγικές κατευθύνσεις της ΕΕ είναι μονόδρομος για το λαό.


Την 25 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στους χώρους του Διοικητηρίου για την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.