Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

            Δίνουμε στην δημοσιότητα την απάντηση του υφυπουργού Υ.Με.Δι Σπύρου Βούγια σε ερώτημα που απηύθυναν οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης, Γ. Ζιώγας και Σ. Καλαντίδου για το θέμα της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας – Έδεσσας χωρίς αύξηση των τιμών των εισιτηρίων.

            Ο αρμόδιος υφυπουργός επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιήσει την τοπική διοίκηση για να μεταφέρει τις υποχρεώσεις του κράτους στις πλάτες των πολιτών. Καλεί ούτε λίγο ούτε πολύ να αναλάβούν δήμοι και περιφέρειες την χρηματοδότηση της γραμμής. Αυτό συνεπάγεται την άμεση μεταφορά του κόστους στο λαό είτε μέσω αυξημένων τελών είτε μέσω τιμολογιακής πολιτικής είτε μέσω της μεταφοράς κονδυλίων σε βάρος άλλων αναγκών του λαού.

            Από την πρώτη στιγμή αποκαλύψαμε ότι αυτή είναι η πραγματική μεθόδευση της κυβέρνησης ολοκληρώνοντας τις προηγούμενες πολιτικές της ΝΔ

            Ο λαός πρέπει να απορρίψει κάθε τέτοια σκέψη.
Καμία μεταφορά του κόστους λειτουργίας στους πολίτες. Καμία σκέψη για μείωση δρομολογίων και αύξηση των τιμών των εισιτηρίων. Να αποκαλυφθεί ο ρόλος των όσων παριστάνουν τους «φίλους» του τρένου για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθυνες.

Απαιτούμε φθηνές και ποιοτικές συγκοινωνίες για τον λαό. Ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο φορέα μεταφορών. Πλήρη δικαιώματα όλων των εργαζομένων στον ΟΣΕ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.